Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Gdje smo??

Tenis Klub «Međugorje» nalazi se 100 m od Tromeđe, na ulazu u Međugorje, u sklopu  Sport Centra «Međugorje»


Adresa: Krstine bb 88266 Međugorje, Bosna i Hercegovina.

Nekoliko riječi o Sport Centru Međugorje

SPORT CENTAR Međugorje započeo je sa radom prije sedam godina u okviru matične firme CIRCLE INTERNATIONAL. Prvobitno je bio zamišljen kao mali rekreacijski centar sa jednim nogometnim igralištem, tenis trenom i malim bazenom, no danas je to moderni športsko rekreacijski centar smješten na više od 100.000 četvornih metara koji nudi vrhunske sadržaje kako za pripreme profesionalnih sportaša tako i za sportaše rekreativce.

Iznimno smo ponosni što i najzahtjevnijim posjetiteljima možemo staviti na raspolaganje sadržaje svjetske kvalitete kao što su nogometni tereni, bazeni, zdravstveno relaksirajući odjel sa kompletnim sadržajem od saune i solarija preko hidro i sportske masaže do teniskih terena i trim staze. I to naravno nije sve, pozivamo Vas da dođete i pridružite se vrhunskim sportašima i rekreativcima koji već godinama posjećuju SPORT CENTAR Međugorje

Naša referentna lista rječito govori o kvaliteti kapaciteta kojima raspolažemo a s nje izdvajamo: državne nogometne i rukometne reprezentacije, nogometne klubove iz prvih liga BiH i Hrvatske…

Uz sportske terene, u SPORT CENTRU pronađite vrhunski restoran, caffe barove, internet lounge, te hotel sa četiri zvjezdice.
Lokacija SPORT CENTRA u krajoliku okruženom šumom, vinogradima i voćnjacima, sa raznovrsnom florom i faunom našim cijenjenim posjetiteljima garantira ugodan boravak.