Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Informacija za upis u tenis školu

1. Uvod
Tenis je sport koji se igra od 1800-te, a danas njegova popularnost raste nezadrživom brzinom. Sve se više ljudi odlučuje svoje slobodno vrijeme odvojiti baš za tenis kao slobodnu aktivnost. Za to postoji više razloga ali jedan od najvažnijih je da se taj sport može igrati i u starijim danima - "dok noge služe". Za igru čak nije potreban niti sparing partner ili teren, dovoljno je imati reket, lopticu, zid za tenis uz to poznavati osnove teniske tehnike i odličan trening je osiguran.

2. Kratak opis igre
Osnovna ideja teniske igre je udariti lopticu sa reketom preko mreže u protivnikovo polje. U natjecateljskom tenisu osnovni cilj je, uz što manji broj neforsiranih pogrešaka, postići direktan poen ili protivnika prisiliti da pogriješi. Takav opis vjerojatno zvuči jednostavno, ali za uspjeh u ovoj igri osim pravilne tehnike izvođenja svakog udarca najvažniju ulogu imaju savladani različiti načini eksplozivnih kretnji po terenu i odigravanje udaraca iz trka. Uz to, napredak najviše ovisi o koordinaciji (ritam, osjećaj za loptu, brzina reakcije, ravnoteža) te o mentalnim sposobnostima  igrača, od kojih su najvažniji koncentracija i motivacija. Opća izdržljivost je također presudna zbog bržeg tjelesnog oporavaka nakon poena, meča ili treninga.
Razvijanje svih tih osobina polaznici klupske teniske škole mogu očekivati već na prvim treninzima.

3. Početak je lagan ako se pravilno krene:)
Idealan način da se novi polaznik upozna sa ovim sportom je treniranje u dobro organiziranoj teniskoj školi pod nadzorom profesionalnog trenera. Nakon neophodnog savladavanja osnova teniske tehnike i kretanja na terenu, polaznik nalazi zadovoljstvo u igranju uz kvalitetna druženja na turnirima, ligama ili kampovima.

4. Lokacije
Treninzi klupske škole se održavaju na :
•    SPORT CENTAR MEĐUGORJE -TENIS CENAR


5. Načini treniranja
Treniranje je omogućeno svim uzrastima; od predškolske djece do starijih rekreativaca, a također i za sve razine znanja; od početnika do natjecatelja. Osim individualnog načina rada moguće je trenirati u grupama (4, 3 ili 2 igrača) koje su prilagođene uzrastu i teniskom znanju. Naučeno znanje se može iskazati najprije na klubskim turnirima ovisno o jakosnim kategorijama, a zatim i na službenim turnirima u organizaciji TSBIH. Uz rad na teniskom terenu, svaki član škole može dobiti kompletnu kondicijsku pripremu prilagođenu individualnim potrebama i željama. Poseban dio škole je dječija igraonica (4-7 godina). U tim grupnim treninzima djeca se kroz igru, ostale sportove i različite motoričke vježbe uz višestruki razvoj općih sposobnosti upoznaju sa tenisom. Voditelji treninga su profesionalni treneri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa određenom kategorijom polaznika, a princip rada je baziran na našem trening sistemu. Tehnički i motorički napredak svaki polaznik ili roditelj može kontrolirati zajedno sa trenerima kroz  rezultate specifičnih testova koji se obavljaju više puta tijekom semestra

6. Škola tenisa za odrasle
Treninzi tenisa s odraslima organizirani su individualno ili u grupama do četiri polaznika. Grupe su prilagođene razini znanja tenisa. Roditelji djece polaznika se također mogu uključiti u našu školu za odrasle. Na taj način tenis postaje pravi obiteljski sport.

7. Prijave
Prijave se mogu obaviti na više načina:
•    1. putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
•    2. ispunom obrasca u linku kontakti
•    3. direktno na naše kontakt telefone

Upisom u školu tenisa svaki polaznik postaje pridruženim članom kluba i može sudjelovati u svim dodatnim aktivnostima koje klub organizira:
1.    turniri i lige
2.    teniski kampovi –pripreme
3.    organizirani sparing mečevi
4.    kondicijski treninzi


8. Članarine, popusti i pogodnosti
Mjesečna članarina za treninge dva puta tjedno po 60 min. - 1termin.

Način treniranja

Djeca

Odrasli

Trening u grupi do 4. polaznika

10 KM

10 KM

Individualni trening

40 KM

40KM

 

 

 

 

 

Svaka rata članarine za školu tenisa uplaćuje se putem uplatnice na žiro račun tenis kluba:  1610200027650045 ili u blagajni kluba najkasnije do zadnjeg dana za tekući mjesec.

POPUSTI:
Tenis klub Međugorje će rado izaći u susret i motivirati obitelji u kojima više djece ili članova obitelji pohađa tenis školu i to prigodnim popustima na članarinu od 15% na drugog i 20% na trećeg, 25 na 4 člana obitelji.
Za najbolje natjecatelje klub osigurava dodatne pogodnosti kroz besplatne treninge, sparing mečeve, organizirane odlaske na turnire, korištenje termina, povoljniju nabavku opreme i dr.
Za svakog novog polaznika prva dva probna sata treninga u grupi su besplatna.
Za sve dodatne informacije vezane uz klubske turnire, rang liste, teniske pripreme, video analize, dodatni treninzi, špananje reketa, povoljniju rezervaciju terena, besplatne termine, registraciju natjecatelja, sparing mečeve i ostalo možete se obratiti glavnim trenerima:Željko Dodig i Mladen Dodig, nazvati u tajništvo kluba ili najbolje poslati e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.